Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت دولت دوازدهم، گفت: امیدواریم در طول دو ماه آینده و با برگزاری جلسات مستمر با دیگر نهادهای ذی‌ربط مشکلات این مجموعه عظیم صنعتی در استان اصفهان را کاهش بدهیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به گزارشصاحب نیوز؛ جلسه بررسی مشکلات ذوب‌آهن اصفهان با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و رسول زرگرپور استاندار اصفهان و همچنین معاونان وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در مجموعه ذوب‌آهن اصفهان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد شریعتمداری با اشاره به دستاوردهای اخیر مجموعه ذوب‌آهن اصفهان در عرصه‌های اقتصادی گفت: تلاش‌های چندماهه اخیر ذوب‌آهن اصفهان ثابت می‌کند که این مجموعه می‌تواند تا پایان سال سود سرشاری را نصیب کشورمان کند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت کشورمان بابیان اینکه کمبود سرمایه در گردش ذوب‌آهن اصفهان باید هرچه سریع‌تر مرتفع شود تصریح کرد: امیدواریم در طول دو ماه آینده و با برگزاری جلسات مستمر با دیگر نهادهای ذی‌ربط مشکلات این مجموعه عظیم صنعتی را کاهش بدهیم.

وی با تأکید براینکه مالکان ذوب‌آهن باید در جایگاه واقعی خوشان ایفای نقش کنند متذکر شد: عده‌ای آمار می‌دهند که 56 درصد از سهام ذوب‌آهن برای تأمین اجتماعی، 17 درصد از سهام آن برای صندوق بازنشستگی فولاد و پنج درصد آن‌هم سهم صندوق فرهنگیان است، خب این آمارهایی که بر روی کاغذ هستند که نمی‌تواند علاج کار باشد.

شریعتمداری با انتقاد نسبت به روند ناقص خصوصی‌سازی در چند سال گذشته در کشورمان یادآور شد: چنین روندی به‌طور یقین مطلوب هیچ نهادی نیست چراکه نتایج تأسف‌بار آن را در کشور شاهد هستیم.

افزایش 250 درصدی صادرات در ذوب‌آهن اصفهان

مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان گفت: با تلاش‌های شبانه‌روزی مجموعه ذوب‌آهن اصفهان موفق شده‌ایم به افزایش 250 درصدی صادرات دست‌یابیم.

احمد صادقی اظهار کرد: با تلاش‌های شبانه‌روزی مجموعه ذوب‌آهن اصفهان موفق شده‌ایم به افزایش 250 درصدی صادرات دست‌یابیم.

مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان با اشاره به حجم صادرات محصولات ذوب‌آهن اصفهان به دیگر کشورها خاطرنشان کرد: بیشترین حجم صادرات محصولات ذوب‌آهن مربوط به کشورهایی نظیر عمان با مقدار 157 هزار تن، امارات متحده عربی با 109 هزار تن، افغانستان با 81 هزار تن و تایلند با 68 هزار تن است.

وی کاهش هزینه‌های ذوب‌آهن اصفهان را از دیگر دستاوردهای این مجموعه برشمرد و یادآور شد: کاهش هزینه‌ها همواره در دستور کار ما قرار داشته است که در همین زمینه و با اجرای مدیریت‌های نوین موفق شده‌ایم تا حد قابل‌ملاحظه‌ای موفق عمل کنیم.

صادقی با انتقاد از عدم خرید ریل ملی ذوب‌آهن اصفهان توسط مجموعه‌های ذی‌ربط، تصریح کرد: جالب است بدانیم که در پنج ماه گذشته بالغ‌ بر 585 هزار تن صادرات در کارنامه درخشان ذوب‌آهن به ثبت رسیده است اما در مقابل هنوز خرید ریلی از ذوب‌آهن توسط مجموعه‌های داخلی صورت نگرفته است.

رتبه نخست ذوب‌آهن در افزایش قیمت سهام

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ذوب‌آهن اصفهان موفق شده است رتبه نخست در افزایش قیمت سهام در گروه فولادی کشور را به خود اختصاص دهد.

حجت‌الله میرزاییبا بیان اینکه ذوب‌آهن نماد اقتدار فولاد کشور و به‌نوعی مادر تولید فولاد در کشور است، خاطرنشان کرد: شرکت‌های بزرگی که در عرصه فولاد کشور، فعالیت می‌کنند همگی از خانواده‌های گذشته و از بازنشتگان ذوب‌آهن اصفهان هستند.

میرزایی با تأکید بر حمایت همه‌جانبه از ذوب‌آهن اصفهان متذکر شد: مجموعه ذوب‌آهن اصفهان در سال گذشته با شوک‌های اقتصادی بزرگی مواجه بوده است که با وجود این موضوع توانسته است خانواده بزرگ فولاد کشور را دورهم نگاه دارد.

وی بابیان این مطلب که خانواده‌های زیادی در کشور از عائله‌های ذوب‌آهن به‌حساب می‌آیند افزود: مایحتاج ابتدایی و ضروری بسیاری از خانواده‌ها به‌واسطه چرخش چرخ‌های اقتصادی این مجموعه عظیم صنعتی تأمین می‌شود.

انتهای پیام/صدای لنجان

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۷۲۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ کابینه دولت رئیسی در شهریورماه ۱۴۰۰ از مجلس رای اعتماد گرفت و به نوعی می‌توان گفت برنامه‌های اقتصادی دولت از مهرماه به طور رسمی کلید خورد و اجرایی شد. یکی از مهم‌ترین اولویت‌های تیم اقتصادی دولت سیزدهم، رسیدگی به وضعیت افسارگسیخته قیمت‌ها در بازار مسکن بود. رویکردی که با شعار ساخت چهار میلیون مسکن در طول عمر دولت همراه شد تا بتواند کفه عرضه و تقاضای مسکن را تا حدودی متعادل کند؛ اما این روند در اجرا با مشکلات بسیاری همچون عدم همراهی شبکه بانکی برای تامین مالی نهضت ملی مسکن مواجه شد و عملا از هدف گذاری مورد نظر دور شد. در نتیجه به دنبال عدم عرضه مناسب و موثر خانه به بازار و همچنین نقش انتظارات تورمی از چشم انداز شاخص ارزی، منجر به رکوردشکنی قیمت‌ها در بازار مسکن تا به امروز شده است.  

بررسی جدیدترین گزارش منتشر شده از سوی بانک مرکزی پیرامون تحولات بازار مسکن شهر تهران این وضعیت را تایید می‌کند. به گونه‌ای که میانگین قیمت یک متر خانه در پایتخت از رقم ۳۱ میلیون و ۶۳۱ هزار تومانی در مهرماه ۱۴۰۰ به رقم ۸۱ میلیون و ۶۳۰ هزار تومان در پایان فروردین ماه ۱۴۰۳ رسیده است؛ به بیان دیگر شاهد جهش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر مربع مسکن در شهر تهران بوده ایم.

اما از سوی دیگر به رغم افزایش قیمت میانگین یک متر مسکن به بالای ۸۱ میلیون تومان، رکود در این بازار مشهود است. به گونه‌ای که در فروردین امسال تعداد معاملات مسکن تهران تنها ۱۵۰۸ مورد بوده است که نسبت به اسفند سال قبل ۷۵.۶ درصد کمتر بوده و نسبت به ماه مشابه سال قبل نیز ۱۴.۲ درصد افت داشته است که نشان از فضای رکودی در دادوستد‌های مسکن پایتخت دارد.

بررسی آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی بیان گر رقبت خریداران به خانه‌های با عمر کمتر از پنج سال است؛ چراکه در فروردین امسال این نوع خانه با سهم ۳۰.۱ درصدی از تعداد کل معاملات و ثبت ۴۵۴ معامله، در صدر قرار داشته اند و در رتبه بعد نیز نقطه مقابل یعنی خانه‌های با بیشترین زمان ساخت یعنی بیش از ۲۰ سال قرار دارند که سهم معاملات این خانه‌های کلنگی با ۳۷۰ معامله، ۲۴.۵ درصد بوده است.  

در این میان، نگاهی به تعداد معاملات مسکن در مناطق ۲۲ گانه تهران نشان می‌دهد در شروع سال جاری، منطقه ۵ با سهم ۱۲.۵ درصدی از کل معاملات، بیشترین تعداد قرارداد‌های مبایعه نامه را به خود اختصاص داده است. همچنین مناطق ۱۰، ۴ و ۲ به ترتیب با سهم‌های ۱۰.۷، ۸.۶ و ۸.۲ درصدی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت

در میان مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران، بیشترین متوسط قیمت یک متر مربع زیربنر‌ای مسرکونی معامله شده معادل ۱۵۰ میلیون و ۴۲۰ هزار تومان به منطقه یک و کمترین آن با  ۴۲ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان به منطقه ۱۸ تعلق داشته است.

  چند نکته مهم از تحولات مسکن در فروردین ۱۴۰۳


همان طور که اشاره شد میانگین قیمت یک متر خانه در تهران به حدود ۸۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسیده است؛ این در حالی است که ۵۹ درصد از خانه‌های معامله شده در آغاز سال جدید، با قیمتی کمتر از این رقم معامله شده است و از سوی دیگر ۵۶.۳ درصد از معاملات نیز به واحد‌های مسکونی با ارزش کمتر از ۶ میلیارد تومان تعلق داشته است که در نوع خود قابل تامل است و در نهایت سهم واحد‌های مسکونی با مساحت کمتر از ۸۰ متر از کل معاملات فروردین ماه، ۵۷.۷ درصد بوده است.

 

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • افزایش ۴۰۰ درصدی قیمت نان در برخی نانوایی‌های سنندج!
  • افزایش ۸۱ درصدی صادرات از پایانه مرزی بیله سوار
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • ریل گذاری ایران و امارات برای افزایش صادرات
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • افزایش ۸۰ درصدی ارزش صادرات سمنان در سال جدید
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟